En skinnende stjerne innen PR - Amanda Sophie Rustad

NPG Sport & Communication ansetter PR-talent

NPG Sport & Communication styrker laget med PR-talent

Volda-student Amanda Sophie Rustad har akkurat unnagjort praksisperioden sin i PR-byrået NPG Sport & Communication. Det gjorde hun såpass bra at hun nå går inn i en deltidsstilling mens hun fullfører studiene.

Amanda har gått rett inn og levert varene. Hun er nysgjerrig på faget, alltid klar for nye oppgaver og ikke minst har hun en flott personlighet som alle på kontoret umiddelbart ble glad i. Vi er veldig fornøyde med at hun har takket ja til å bli med oss videre.

Espen Skoland
CEO, NPG Sport & Communication

Skoland forteller at byrået har som filosofi å gi unge mennesker sjansen.

– Vi vet at det er tøft å få en fot innenfor bransjen. Der jeg kommer fra, på Jæren, sier vi at det er lett å glemme at «kunå he våre kalv». Vi har alle vært unge som skal ta det skumle og ofte vanskelige steget ut i bransjen man har studert til, men når de fleste jobbutlysninger krever årevis med erfaring, er det ikke enkelt å få slippe til. Vi ønsker å gi unge talenter en sjanse, og kommer til å ha døren åpen for praksiselever framover, sier Skoland.

Amanda Sophie Rustad kommer fra Nesodden, og i skrivende stund er hun i ferd med å avslutte sin bachelor i PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda. Hun vil kombinere den siste tiden som student med en deltidsstilling i NPG Sport & Communication.

– Jeg er utrolig takknemlig for å kunne fortsette hos NPG Sport & Communication, som for min del har vært det ultimate stedet å være kommunikajsonspraktikant. Både med tanke på kommunikasjonsfaglig innhold, men også fordi det har vært veldig inspirerende å få være rundt så dyktige, ambisiøse og engasjerte medarbeidere. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Amanda Sophie Rustad.

Spørsmål til artikkelen?

Ta gjerne kontakt med oss på npg@npg.no eller klikk her!

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!