Alfa Laval

BrauBeviale

Kunde

Alfa Laval

Leveranse

Rådgivning og prosjektledelse
Konseptutvikling og design
Opprigg, gjennomføring og nedrigg av messestand
Koordinering med produksjonsteam og arrangør

Alfa Laval på BrauBeviale

Under BrauBeviale, en ledende messe for drikkevareindustrien, som fant sted fra 26. til 28. november 2023 i Nürnberg, fanget Alfa Laval oppmerksomheten til besøkende fra hele verden med sin stand levert av NPG.

Klimahandling med hver brygge

Alfa Laval er en ledende global leverandør innen varmeoverføring, separasjon og væskehåndtering. De har et stort utvalg av kommersielt bryggeriutstyr og løsninger. Deres fokus er å transformere bryggeindustrien mot en mer bærekraftig fremtid. I tråd med deres strategi, viste de viste frem de aller nyeste teknologiene innen varmeoverføring, separasjon og væskehåndtering på BrauBeviale. 

Bærekraftig produksjonsprosess

Alfa Lavals eksperter viste de besøkende hvordan deres løsninger muliggjør klimahandling og skaper en grønnere, mer bærekraftig industri.

Med et team av erfarne fagfolk var standen vertskap for en rekke presentasjoner, diskusjoner og nettverksmuligheter som ga innsikt i fremtidens trender og utfordringer innen drikkevareindustrien. Besøkende kunne utforske og diskutere hvordan Alfa Lavals banebrytende teknologier kunne forbedre effektiviteten, redusere energiforbruket og fremme bærekraftige praksiser i produksjonsprosessen.

Omfattende messedeltakelse

Alfa Lavals messedeltakelse på BrauBeviale understreker deres forpliktelse til å levere nyskapende løsninger og styrke samarbeidet med samarbeidspartnere for å drive drikkevareindustrien mot en mer bærekraftig fremtid.

Alfa Laval har en omfattende messedeltakelse på internasjonale messer som en viktig del av deres markedsaktiviteter for å markere deres ledende posisjon. NPG, med vår ekspertise innen standdesign og gjennomføring, jobber tett med Alfa Laval for å skape bærekraftige stands i tråd med deres strategi. Med gjenbruk av materialer, møbler, rammeverk og gulv, har Alfa Laval et karakteristisk og stilrent design som er lett gjenkjennelig på messene.

Se også: Alfa Laval sin stand på SMM i Hamburg.

Stor takk til vårt fantastiske NPG team, Tonje Raknes og Anita Urban som har levert et fantastisk prosjekt!

Alfa Laval at BrauBeviale 2023

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Anita Urban

Designer

+47 986 34 848

Tonje Raknes

Project Manager - NPG Exhibition

+47 983 06 117