Janette Haukland, CCO i NPG og Knut Erik Dahle, Event Manager i NPG

NPG henter ny
event-sjef fra Nor-Shipping

NPG henter ny event-sjef fra Nor-Shipping

NPG henter Knut Erik Dahle som ny leder for selskapets eventavdeling. Dahle kommer fra rollen som Head of Conference and Event for shipping-messen Nor-Shipping.

NPG fortsetter å vokse og utvider sin tilstedeværelse innenfor merkevareaktivering. Knut Erik vil spille en avgjørende rolle i å ytterligere styrke vår posisjon som en ledende aktør.

Knut Erik har erfaringen og den strategiske tilnærmingen for å utvikle eksisterende og nye markeder. Hans rolle vil være å utvikle avdelingen, B2B prosjekter og ikke minst bidra med sin ekspertise inn i NPGs forretningsområder

Vi har ambisiøse mål for eventsatsningen og Knut Eriks tilnærming til event og markedet vil være en sterk bidragsyter til strategisk utvikling av området og innholdstjenester.

Stig Kristiansen
Partner & CEO, NPG

Dahle kommer fra rollen som Head of Conference and Event for shippingmessen Nor-Shipping, en av de største internasjonale messene innen maritim sektor. Dahle har i tillegg omfattende erfaring fra eventmarkedet som inkluderer flere år i ulike stillinger hos eventbyrået JCP Nordic.

Janette Haukland og Knut Erik Dahle npg
Janette Haukland og Knut Erik Dahle

NPG har den mest spennende tjenesteporteføljen i Norge og en lidenskap for merkevareopplevelser som skaper merverdi for kunden. Det er stor konkurranse i markedet, men jeg er sikker på at vi har det som skal til for å skille oss ut og levere over det som forventes. Jeg gleder med til å være med å utvikle et event-team som kan tilby en totalløsning både når det gjelder opplevelse- og merkevarebygging.

Knut Erik Dahle
Manger Event, NPG

NPG leverer prosjekter til noen av de aller største merkevarene i Norge og internasjonalt. I tillegg arbeider de målrettet med å bygge opp kompetanse innen flere tjenesteområder, som TV-produksjon, kommunikasjon og merkevarebygging, og har ambisjoner om å vokse i flere spennende sektorer.

Vi opplever at markedet er i sterk vekst i våre sektorer, og det er en spennende tid vi gå i møte. Fra min rolle som daglig leder i Sponsor og Eventforeningen, har jeg kjennskap til Knut Erik og hans viktige bidrag på å utvikle Nor-Shipping. Derfor er jeg veldig glad for å ha fått han på laget for å styrke vår eventavdeling. Vi ønsker han velkommen 9. oktober.

Janette Haukland
CCO, NPG
Janette Haukland i NPG

Ta gjerne kontakt med oss

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)