NPG henter Patrick Berger som Business Development Director

NPG henter Patrick Berger som Business Development Director

Vender tilbake til NPG

Vi er strålende fornøyd med å kunngjøre at Patrick Berger vender tilbake til NPG, denne gangen i rollen som Business Development Director. Patrick Berger kommer fra stillingen som Client Manager i design- og kommunikasjonsbyrået Stem Agency.

I NPG skal Berger arbeide med strategisk posisjonering, relasjonsbygging, salg og rådgiving. Patrick vil være sentral i utvikling av selskapets strategiske prosesser med partnere, marked og kunder, samt internutvikling av selskapets strategi og tiltak.

I forbindelse med pandemien, valgte Berger å utvide sin horisont ved å utforske en mindre berørt bransje. Imidlertid kunne han ikke motstå fristelsen da NPG, med deres utvidede tjenestespekter og ambisjoner om vekst, presenterte muligheten for å være en sentral del av deres fremtidige suksess.

Jeg er veldig glad for å bli en del av NPG-familien igjen. NPG har oppnådd imponerende vekst i løpet av de siste årene, og jeg ser frem til å jobbe tett med teamet og samarbeide for å nå våre felles mål. Vi har en spennende reise foran oss, og jeg gleder meg til å være en del av den.

Patrick Berger
Business Development Director, NPG

Stig Kristiansen, Partner og CEO i NPG, peker på Patrick sin kompetanse og bakgrunn som passer inn i NPGs visjon og strategi. Vi er sikre på at Patrick, med sin sterke kompetanse og fokus på strategisk posisjonering og kundereisen, vil bidra til videre suksess. Vi er glade for å ha han tilbake hos oss i Bygdøy allé.

Vi er sikre på at Patrick, med sin sterke kompetanse og fokus på strategisk posisjonering og kundereisen, vil bidra til videre suksess. Vi er glade for å ha han tilbake hos oss i Bygdøy allé.

Stig Kristiansen
Partner og CEO, NPG
atrick Berger og Stig Kristiansen i NPG
Patrick Berger og Stig Kristiansen i NPG

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!