NPG henter Patrick Berger som Business Development Director

NPG henter Patrick Berger som Business Development Director

Vender tilbake til NPG

Vi er strålende fornøyd med å kunngjøre at Patrick Berger vender tilbake til NPG, denne gangen i rollen som Business Development Director. Patrick Berger kommer fra stillingen som Client Manager i design- og kommunikasjonsbyrået Stem Agency.

I NPG skal Berger arbeide med strategisk posisjonering, relasjonsbygging, salg og rådgiving. Patrick vil være sentral i utvikling av selskapets strategiske prosesser med partnere, marked og kunder, samt internutvikling av selskapets strategi og tiltak.

I forbindelse med pandemien, valgte Berger å utvide sin horisont ved å utforske en mindre berørt bransje. Imidlertid kunne han ikke motstå fristelsen da NPG, med deres utvidede tjenestespekter og ambisjoner om vekst, presenterte muligheten for å være en sentral del av deres fremtidige suksess.

Jeg er veldig glad for å bli en del av NPG-familien igjen. NPG har oppnådd imponerende vekst i løpet av de siste årene, og jeg ser frem til å jobbe tett med teamet og samarbeide for å nå våre felles mål. Vi har en spennende reise foran oss, og jeg gleder meg til å være en del av den.

Patrick Berger
Business Development Director, NPG

Stig Kristiansen, Partner og CEO i NPG, peker på Patrick sin kompetanse og bakgrunn som passer inn i NPGs visjon og strategi. Vi er sikre på at Patrick, med sin sterke kompetanse og fokus på strategisk posisjonering og kundereisen, vil bidra til videre suksess. Vi er glade for å ha han tilbake hos oss i Bygdøy allé.

Vi er sikre på at Patrick, med sin sterke kompetanse og fokus på strategisk posisjonering og kundereisen, vil bidra til videre suksess. Vi er glade for å ha han tilbake hos oss i Bygdøy allé.

Stig Kristiansen
Partner og CEO, NPG
atrick Berger og Stig Kristiansen i NPG
Patrick Berger og Stig Kristiansen i NPG

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer