Showroom

Showroom og pop-up løsninger

Showroom og pop-up løsninger

Enten du ønsker et showroom i ditt eget lokale eller en pop-up-løsning, kan NPG designe og bygge visningsrom for å vise frem dine produkter og tjenester på en unik og tiltalende måte. Fra å omforme et eksisterende rom til å konstruere en spesialdesignet pop-up container, er vårt fokus å skape en visuell opplevelse som skiller seg ut.

Fra konsept til realisering

Vår tilnærming til showroom-design er skreddersydd for dine behov og ønsker. Vi starter med å forstå din merkevare, din målgruppe og dine mål, slik at vi kan skape et konsept som passer til din visjon. For selve gjennomføringen og bygging av showroomet, vil våre erfarne prosjektledere følge prosessen fra A til Å for å sikre en god prosess.

Mobile visningsrom

En av mulighetene vi tilbyr er design, konstruksjon og bygging av pop-up showroom i form av containerløsninger. Disse mobile utstillingsrommene kan plasseres hvor som helst, enten det er på en messe, et event, eller i populære publikumsrområder som ved togstasjoner og kjøpesentre. Med vår ekspertise innen konseptutvikling og innholdsproduksjon kan vi skape en unik opplevelse med skreddersydd innhold som engasjerer målgruppen.

Showroom design by NPG
Illustrasjon av pop-up visningssenter

Utendørsreklame

Pop-up utendørsreklame gir en unik mulighet til å engasjere en bred målgruppe med høy synlighet og direkte målretting. Ved å fange oppmerksomheten til forbipasserende med kreative og engasjerende reklamer, kan utendørsreklame skape buzz rundt merkevaren.

Et eksempel på dette er lanseringer hvor man ønsker å treffe publikum der de er. En slik situasjon ble illustrert da vi samarbeidet med Z Event for verdenspremieren av Skoda Enyaq iV. På oppdrag fra eventbyrået hadde vi gleden av å stå bak design, produksjon og leveranse av et glassmonter til den nye helelektriske Skoda Enyaq iV, som ble utstilt utendørs på Oslo S.

Sjekk ut videoen nedenfor som Z Event produserte i forbindelse med verdenspremieren. 

Interaktive opplevelser

Fra visuelle elementer til interaktive opplevelser, vi utvikler løsninger som kommuniserer merkevaren din. Hver merkevare er unik, og våre showroom og pop-up-løsninger er skreddersydd ditt behov og visuelle identitet.

Ved å integrere interaktive elementer, multimedia-presentasjoner og innovative designfunksjoner, kan vi hjelpe deg med å skape en opplevelse som ikke bare fanger oppmerksomheten til dine kunder, men som også inspirerer dem til handling. 

Samspillet mellom gamification, AR og VR skaper en dynamisk opplevelse som driver deltakerne til å være aktiv og engasjert.  Dette gir muligheter for vise frem dine produkter og tjenester på en spennende måte. 

Showroom NPG
Konsept og visualisering av NPG

Ta kontakt med oss

Ute etter et showroom, en pop-up-løsning eller utendørsreklame? Med vår ekspertise innen design, konseptutvikling og gjennomføring, kan vi hjelpe deg med å skape et unikt konsept i tråd med din merkevare.

Ta kontakt på npg@npg.no for å se hvilke løsning som passer for ditt behov. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!