Dominic Coles

Dominic Coles og NPG etablerer samarbeid for internasjonal sports marketing

Dominic Coles blir en del av NPGs internasjonale sports marketing team

NPG Sport & Communication inngår partnerskap med tidligere BBC-sportssjef og sjef for Discovery i Nord-Europa, Dominic Coles. Coles skal drive sports marketing og sponsorrådgivning for sportsbyrået i London.

– Vi ser at flere av våre oppdrag har en internasjonal dimensjon. Spesielt i sponsorverden, der mange av de internasjonale avtalene krever tilgang til europeiske hovedkontor, sier Espen Skoland, partner og daglig leder i NPG Sport & Communication.

– Dominic har over 20 års erfaring fra media- og sportsverden. Han har vært sportssjef for BBC i over ti år og driver i dag lignede virksomhet som vi gjør i London. Han har opparbeidet seg et enormt kontaktnett og blir en forlenget arm for oss og våre kunder inn i den internasjonale sportsmarketing- og sponssfæren, sier Skoland.

Dominic Coles
Dominic Coles: Fra sitt kontor i London skal Coles drive sports marketing og sponsorrådgivning for NPG Sport & Communication.

Coles er ikke helt ukjent for Skoland og hans partner og tidligere Discovery-kollega, Harald Strømme. Coles var sjefen til de to da han ledet Discoveys nordeuropeiske virksomhet.

– Vi kjenner Dominic godt, spesielt Harald. Det var han Harald klarte å lure med på å betale 2,4 milliarder for Eliteserien i sin tid, som den gang var den største rettighetsinvesteringen for Discovery i et enkeltmarked. Og det var han som satt med pistolen mot tinningen vår da vi forhandlet distribusjonsavtaler rundt fotballavtalen. Siden den gang har vi hatt god kontakt. Og vi gleder oss til å jobbe sammen med ham igjen, sier Skoland.

Harald Strømme og Espen Skoland
Fra sitt kontor på Ullevaal: Både Espen Skoland (t.v) og Harald Strømme (t.h.) kjenner Dominic Coles godt. Coles var sjefen til de to da han ledet Discoveys nordeuropeiske virksomhet.

Coles ser frem til å samarbeide med det nyetablerte og raskt voksende sportsbyrået.

– Vi er allerede godt i gang med samarbeidet, og jeg vet jo godt hva Harald og Espen står for. Vi deler felles forretningsinteresser og verdier, og det er hyggelig å kunne bidra nå som det er mange store profiler fra Norge som også har en sterk merkevare internasjonalt, sier Dominic Coles.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale. Sammen kan vi se på mulighetene for ditt neste prosjekt. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!