Jakob Ingebrigtsen, en del av Team Ingebrigtsen og Ingebrigtsen-brødrene.

Team Ingebrigtsen teamer opp med NPG Sport & Communication

Team Ingebrigtsen velger NPG for kommunikasjonstjenester

NPG Sport & Communication skal bistå løpebrødrene med sponsorsalg og kommersiell rådgivning. I tillegg fortsetter byråsjef Espen Skoland som pressetalsmann og kommunikasjonsrådgiver for Henrik, Filip og Jakob.

Med en solid bakgrunn og et team av erfarne partnere fra både idrettsverdenen og mediebransjen, inkludert de tidligere NFF-toppene Ronny Aasland og Svein Graff, samt de tidligere Discovery-toppene Harald Strømme og Espen Skoland, er NPG Sport & Communication godt rustet til å støtte Team Ingebrigtsen i deres ambisjoner.

Bilde av Espen Skoland, pressetalsmann og kommunikasjonsrådgiver for Team Ingebrigtsen/Ingebrigtsen-brødrene/Henrik Ingebrigtsen, Filip Ingebrigtsen og Jakob Ingebrigtsen. Espen Skoland som er avbildet, er Partner & CEO i NPG Sport & Communication.
Kommunikasjonstjenester: Espen Skoland, CEO i NPG Sport & Communication, fortsetter som pressetalsmann og kommunikasjonsrådgiver for Henrik, Filip og Jakob.

Fornøyde med å få et rådgiverteam på plass

Henrik, Filip og Jakob er fornøyde med å få et rådgiverteam på plass rundt dem, slik at de kan fokusere enda mer på det sportslige.

– Vi har hatt en god dialog med NPG Sport & Communication nå i høst og ser at vi har behov for tilrettelegging og støtte så vi tre kan konsentrere oss om løpingen. NPG fanger opp de behovene vi har med deres tjenester og vi ser frem til å komme i gang med et bredere samarbeid, sier Filip Ingebrigtsen.

NPG fanger opp de behovene vi har med deres tjenester og vi ser frem til å komme i gang med et bredere samarbeid

Filip Ingebrigtsen
Friidrettsutøver, Sandnes Idrettslag

– Helt fra Henrik tidlig på 2010-tallet banet vei for en ny norsk løpergenerasjon og viste Norge og verden at det er mulig for en bygdegutt fra Sandnes å konkurrere med de aller beste i verden, har disse brødrene hatt en helt spesiell plass i idrettshistorien, sier Skoland, daglig leder og partner i NPG Sport & Communication.

– Filip tok stafettpinnen videre og beviste at disse brødrene bærer på noe helt spesielt. Jakob, med sin verdensrekord og sine mesterskap, er blitt en verdensstjerne, og har så vidt begynt på sin karriere. I tillegg har de alle sammen et genuint ønske om å overbringe sin kunnskap til kommende løpergenerasjoner, slik at arven og suksessen skal leve videre. Det gjør at de er et svært spennende team å samarbeide med, sier Skoland.

NPG og Ingebrigsten-brødrene med spennende samarbeid

Sammen med fullservicebyrået NPG, en av landets ledende miljøer innen eventer og messer, vil NPG Sport & Communication jobbe i grenselandet mellom sport og næringsliv.

Deres spesialisering på områder som sponsorater, kommunikasjon, produksjon og strategi vil bidra til å forsterke og utvide Team Ingebrigtsens allerede imponerende rekkevidde og påvirkning.

Bli en del av suksessen

Norwegian Promotion Group (NPG) er et internasjonalt byrå innen merkevareaktivering med 80 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Vi har over 30 års erfaring og leverer prosjekter til noen av de aller største merkevarene i Norge og internasjonalt.

Ønsker du å skape resultater for ditt team eller brand?

Våre tjenester omfatter Event, Exhibition, Sport, Communication, Media, Markedsføring og Design.

Ta kontakt
Våre tjenester

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!