TV studio | Mann står foran skjermer i TV studio

Sjekk ut vårt TV-studio

Sjekk ut vårt splitter nye TV-studio

Med vårt splitter nye TV-studio er vi klar for å skape alt fra studiosendinger, direktesendinger, reklamefilmer, engasjerende podkaster, vodkaster og medietrening for både eksisterende og nye kunder.

Vårt studio er lokalisert i våre egne kontorlokaler på Ullevaal Stadion, rett utenfor Meet Ullevaal. Her kan bedrifter og organisasjoner benytte seg av mulighetene som ligger i studioer. 

Studioet er digitalt, med grønnvegg. Det betyr at det er svært fleksibelt, og lett å legge på både sponsorprofilering og egenprofilering.

 

Lang erfaring med TV- og innholdsproduksjon

Johan Bull er produsent og ansvarlig for vårt studio – og innholdsproduksjon. Johan har lang erfaring med TV- og innholdsproduksjon, blant annet for NRK og BBC. Han disponerer også videoreportere som kan lage innhold eksternt.

Johan har også produsert blant annet Nor-Shipping TV på vegne av arrangøren.  Nor-Shipping er ledende møteplass for globale maritime aktører, teknologi-innovatører, investorer og arrangeres annethvert år på Nova Spektrum, Lillestrøm. 

Johan Bull bak kamera under sendingen av Nor-Shipping TV
Johan Bull bak kamera i forbindelse med NorShipping-TV. Foto: NPG/Glenn Pettersen

Vi i NPG Sport & Communication har endelig kommet oss inn på Ullevaal, i våre nye lokaler rett utenfor Meet Ullevaal.

Ikke minst: Vi har endelig fått grønnfarge på veggene i vårt flokende nye TV-studio!

Marianne Aasland
Commercial Manager, NPG Sport & Communication

Behov for TV-studio?

Vi tilpasser hver produksjon til våre kunders behov og preferanser. Våre tjenester omfatter alt innen innholdsproduksjon fra utleie av studio, skreddersydd TV-sending, streaming, filming og produksjon. Kontakt oss for å se på mulighetene innen studio og innholdsproduksjon. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!