TV studio | Mann står foran skjermer i TV studio

Sjekk ut vårt TV-studio

Sjekk ut vårt splitter nye TV-studio

Med vårt splitter nye TV-studio er vi klar for å skape alt fra studiosendinger, direktesendinger, reklamefilmer, engasjerende podkaster, vodkaster og medietrening for både eksisterende og nye kunder.

Vårt studio er lokalisert i våre egne kontorlokaler på Ullevaal Stadion, rett utenfor Meet Ullevaal. Her kan bedrifter og organisasjoner benytte seg av mulighetene som ligger i studioer. 

Studioet er digitalt, med grønnvegg. Det betyr at det er svært fleksibelt, og lett å legge på både sponsorprofilering og egenprofilering.

 

Lang erfaring med TV- og innholdsproduksjon

Johan Bull er produsent og ansvarlig for vårt studio – og innholdsproduksjon. Johan har lang erfaring med TV- og innholdsproduksjon, blant annet for NRK og BBC. Han disponerer også videoreportere som kan lage innhold eksternt.

Johan har også produsert blant annet Nor-Shipping TV på vegne av arrangøren.  Nor-Shipping er ledende møteplass for globale maritime aktører, teknologi-innovatører, investorer og arrangeres annethvert år på Nova Spektrum, Lillestrøm. 

Johan Bull bak kamera under sendingen av Nor-Shipping TV
Johan Bull bak kamera i forbindelse med NorShipping-TV. Foto: NPG/Glenn Pettersen

Vi i NPG Sport & Communication har endelig kommet oss inn på Ullevaal, i våre nye lokaler rett utenfor Meet Ullevaal.

Ikke minst: Vi har endelig fått grønnfarge på veggene i vårt flokende nye TV-studio!

Marianne Aasland
Commercial Manager, NPG Sport & Communication

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Vi tilpasser hver produksjon til våre kunders behov og preferanser. Våre tjenester omfatter alt innen innholdsproduksjon fra utleie av studio, skreddersydd TV-sending, streaming, filming og produksjon. Kontakt oss for å se på mulighetene innen studio og innholdsproduksjon. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer