Svein Graff

Svein Graff ny daglig leder i Vålerenga Fotball

Tar over etter Erik Espeseth i Vålerenga Fotball

Svein Graff overtar rollen til Erik Espeseth i Vålerenga Fotball AS og blir daglig leder i Vålerenga Fotball Elite og administrerende direktør i Vålerenga Fotball AS

- Jobben som venter er formidabel, men utfordringer trigger meg. Jeg har et genuint ønske om å bygge en sterk klubbkultur og sikre solide kommersielle inntekter for å bidra til at Vålerenga på sikt blir en stabil toppklubb. Det er et stykke dit, men jeg har stor tro på at vi kan lykkes selv om vi ikke vet utfallet av denne sesongen. Jeg har hatt samtaler om veien videre med klubbeier og styreledere, og vi er alle motiverte for denne oppgaven. 

Svein Graff
Forretningsutvikler, NPG Sport & Communication

Leies inn fra NPG Sport & Communication til Vålerenga fotball

Graff har lang fotballfaglig bakgrunn og har tidligere jobbet som mediesjef i Vålerenga Fotball fra 2008-2010. Graff har i tillegg hatt lederstillinger i Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball og Ullevaal Media Center. Han er utdannet journalist og har bakgrunn fra TV 2 og NRK.

Styreleder i Vålerenga Fotball AS, Kjetil Siem kjenner Graff godt fra både Norsk Toppfotball og Norges fotballforbund. Vålerengas nye daglige leder har en sterk kommersiell profil med røtter i både media og kommunikasjon.

Som en del av samarbeidsavtalen mellom Eliteklubben og aksjeselskapet blir han både administrerende direktør i aksjeselskapet og daglig leder for Eliteklubben. Styreleder i Eliteklubben, Ørbech Sørheim er svært tilfreds med den nye lederen:

Svein har betydelig erfaring fra fotballen, lang ledererfaring og kan vise til sterke kommersielle resultater. Han gjorde et veldig godt inntrykk, og ser utfordringene og mulighetene i Vålerenga. Jeg er trygg på at han vil balansere godt mellom sport, administrasjon, klubb og aksjeselskap.

Ørbech Sørheim
Styreleder i Eliteklubben

Graff er i første omgang innleid på fulltid for et år som en del av et forretningsmessig samarbeid med NPG Sport & Communication. Foruten utleien vil selskapet stå til rådighet for hele Vålerenga-familien med sin ekspertise innen PR og kommunikasjon.

Svein og Vålerenga er en veldig god match, og for oss er det en stor ære å få bidra på det prosjektet Kjetil, Tuva og Svein nå er i ferd med å bygge. Vi liker å være der ting skjer, og det skjer noe i Vålerenga nå. Derfor er dette et veldig spennende partnerskap for oss. 

Espen Skoland
CEO & Partner, NPG Sport & Communication

Relaterte artikler: 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!