Torbjørn Årsland går fra Warner Bros. Discovery til NPG Sport & Communication

Går fra Warner Bros. Discovery til NPG Sport & Communication

Fra Warner Bros. Discovery til NPG Sport & Communication

Torbjørn Årsland melder overgang fra Warner Bros. Discovery til NPG Sport & Communication. Han har jobbet med TV-konsernets selskapskommunikasjon på nordisk nivå.

Dette var et tilbud det var umulig å si nei til. Når man er glad i sport og jobber med kommunikasjon, og får muligheten til å bli med på stjernelaget til NPG Sport & Communication – da er det bare å slippe alt man har i hendene og løpe til Ullevaal. 

Torbjørn Årsland
Kommunikasjonsrådgiver, NPG Sport & Communication

Jeg har enorm tro på prosjektet. De har fått en god start og har på kort tid blitt byrået alle snakker om, og nå gleder jeg meg til å komme i gang og bidra til å bygge selskapet videre.

– Så vil jeg bare si tusen takk for den ti år lange festen til alle de utrolig fine folka i Warner Bros. Discovery i Nydalen. Det er en usannsynlig bra samling med mennesker som jeg kommer til å heie på og savne helt til jeg blir dement, sier Årsland.

Byråsjef Espen Skoland er strålende fornøyd med nysigneringen.

«Tobben» er noe så befriende som en kreativ «corporate-rådgiver», blottet for voodoo-ord og staffasje. 

Espen Skoland
CEO & Partner, NPG Sport & Communication

Årsland har erfaring fra arbeid med flere store kriser og noen av de største idrettsarrangementene som finnes i rettighetslandskapet. I tillegg har han jobbet internasjonalt med flere ulike toppledere. Det er svært verdifull kompetanse i denne bransjen, og vi gleder oss til å få ham med på laget, forteller Skoland. 

Årsland kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver, selskapskommunikasjon i Warner Bros. Discovery, og har de siste tre årene jobbet på nordisk nivå. Han har vært i selskapet siden 2013, og begynte som tekstforfatter i kommunikasjonsavdelingen. Siden 2015 har han jobbet med selskapskommunikasjon. Årsland har vært sentral i kommunikasjonsarbeidet rundt mange av TV-husets store sportssatsinger, som lanseringen av Eliteserien og de tre siste olympiske lekene.

Torbjørn Årsland starter i NPG Sport & Communication i januar 2024.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!