ESA Awards Photo cred: ESA (European Sponsorship Association)

Janette Haukland i juryen til ESA Awards 2024

Janette Haukland blir dommer under ESA Awards 2024

ESA Awards – konkurransen om Europas mest ettertraktede sponsorpris går av stabelen i London, torsdag 7. mars 2024.

Janette Haukland har igjen blitt utvalgt som dommer for ESA Awards 2024. For andre år på rad deltar hun som dommer, og vi gleder oss til å se henne fortsette å representere Norge og NPG på den internasjonale sponsor-scenen.

Europas gjeveste sponsorpris

ESA Awards er den gjeveste prisen innenfor sponsing i Europa. Prisene deles ut innen en rekke kategorier som spenner fra sportsmarkedsføring til kultursponsing og e-sport. Dette viser den brede geografiske rekkevidden og det allsidige fokuset som ESA Awards har.

Se også:
NPG Sport & Communication – Norges ledende byrå innen sport og kommunikasjon

Blant fjorårets vinnere finner vi anerkjente selskaper som Gjensidige, Heineken, DHL, Sky og Circle K.

Every year we think the quality of entries to the ESA Awards couldn’t get much higher and yet we are continually surprised and delighted by the spellbinding standard

Andy Westlake
ESA Chairman

Aktiverer merkevarer

Som kommersiell direktør for NPG – Norges ledende byrå innen merkevareaktivering – blir Janette, Norges- og NPGs bidrag i dommerpanelet for 2024.

Den tidligere lederen for Sponsor- og Eventforeningen blir en del av et panel bestående av bransjeeksperter og fagfolk. Dommerpanelet i 2023, som hun også var en del av, besto av 79 dommere fra 10 europeiske land.

Se også: Aktiver merkevaren din med brand activation!

Janette Haukland som dommer under ESA Awards 2024. Prisutdelingen er arrangert av European Sponsorship Association (ESA)
Norges bidrag: NPG sin Janette Haukland representerer Norge og NPG i dommerpanelet.

Norske selskap til topps

Blant norske selskap gikk Gjensidige helt til topps i 2023. Dette gjorde de med caset «Full speed ahead with AR lens on Snapchat» i kategoriene Best Use of Talent – Regulated og Best use of Cutting-edge Technology.

OBOS på sin side fikk totalt tre nominasjoner i kategoriene Arts & Culture Sponsorship – Non-charity og Event of the year.

Blant de nominerte i 2024 var det flere ikoniske merkevarer fra Gucci, Tate, MINI til Liverpool FC.

Vi synes at det er ekstra stas at BAMA stakk av med prisen for «Event of the Year». De vant med caset «Celebrating 30 years of partnership – Eat Move Sleep Drømmedøgn».

 

I’m honored to partake as an ESA-judge. And I am excited to celebrate innovation, creativity, and smartness of the brands and organizations who understand the impact sponsorship can have on society, culture, and the industry.

Janette Haukland
Chief Commercial Officer, NPG

ESA Awards 2024

ESA Awards 2024 avholdes den 7. mars 2024, på The Brewery i London.

Komiteen erkjenner viktigheten av bransjetrender, og har delt den ettertraktede kategorien Beste bruk av ESG og formålsledet sponsing i to nye kategorier:

  • Miljømessig bærekraftig sponsing
  • Sponsing med et sosialt formål

ESA har også fornyet prisen for Årets rettighetshaver for 2024.

Kategoriene for ESA Awards 2024
Kategoriene for 2024: Prisene deles ut innen en rekke kategorier, fra sportsmarkedsføring til kultursponsing og e-sport (Sponsorship.org / ESA Awards).

Vi ser frem til å se Janette i dommerpanelet og ønsker alle norske bedrifter lykke til i konkurransen om Europas gjeveste sponsorpris.

Hva er ESA?

The European Sponsorship Association (ESA) er en non-profit medlemsorganisasjon som har som oppdrag å inspirere, forene og utvikle en inkluderende og mangfoldig sponsingindustri.

De oppnår dette gjennom utdanning, veiledning, representasjon, anerkjennelse av fremragende prestasjoner og deling av beste praksis.

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!