Marianne Aasland blir partner i NPG Sport & Communication

Marianne Aasland blir partner i NPG Sport & Communication

Marianne Aasland blir partner i NPG Sport & Communication

Marianne Aasland har vært med å bygge opp det nyetablerte sportsbyrået helt fra starten, og går nå inn i styret og partnerskapet til selskapet.

– Marianne er en drivende dyktig rådgiver og en viktig stemme for unge jenter som vil røske opp i inngrodde mannsstrukturer i idretten, sier byråleder og partner, Espen Skoland.

Marianne Aasland gikk tidligere i høst inn i rollen som COO i det raskt voksende selskapet, som blant annet har Team Ingebrigtsen og flere av Norges største sponsorer på kundesiden. Hun er i tillegg leder for selskapets verdiprosjekt, Like Muligheter, som jobber for at jenter og gutter skal ha like muligheter til å leke og prestere i idretten.

Stor tillit i markedet

Marianne har bidratt til selskapets utvikling fra dag én. Hun har stor tillit i markedet og er en drivende dyktig kommersiell rådgiver. Hun kjenner idretten og sponsorverden fra alle sider av bordet, og er dessuten en viktig og frisk stemme i en bransje som utvikler seg raskt. Vi er heldige som nå får formalisert hennes rolle som partner, og får henne med i styret.

Espen Skoland
Daglig leder og partner, NPG Sport & Communication

NPG Sport & Communication driver med PR, sponsorrådgivning, eventer og innholdsproduksjon, og bistår idrettsprofiler, selskaper og idrettsforbund som jobber i skjæringspunktet mellom sport og næringsliv. Byrået har det siste året vokst fra fire til elleve ansatte og består av en rekke tidligere forbunds- og medietopper.

– Jeg er veldig glad for å bli vist denne tilliten. Vi er i ferd med å bygge opp et veldig spennende konsulentmiljø, innenfor et fagområde som mange har et forhold til. Da er det ekstra morsomt å få være med å sette retning på selskapet i enda større grad, sier Marianne Aasland, COO og partner i NPG Sport & Communication.

Vil vil gjerne høre fra deg

Nysgjerrig på hvilke tjenester NPG Sport & Communication tilbyr? Ta gjerne kontakt på npg@npg.no. 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!