Marianne Aasland og Espen Skoland i NPG Sport & Communication

Espen Skoland tar over ledelsen i NPG Sport & Communication

Nåværende administrerende direktør og en av gründerne bak NPG Sport & Communication, Svein Graff, går inn i en ny rolle som forretningsutvikler og «fri midtbanestrateg».

– Det er egentlig bare å kondolere. Svein ønsket seg en friere rolle og da ingen andre i partnerskapet rakk opp hånda, ble det meg som måtte steppe inn og ta det administrative ansvaret, sier Espen Skoland, som blir ny administrerende direktør i NPG Sport & Communication.

Svein Graff gründet opprinnelig selskapet for fire år siden sammen med NFFs tidligere kommersielle direktør Ronny Aasland. Han har ledet selskapet frem til nå.

I januar kom merkevarebyrået NPG inn på eiersiden, og det nye selskapsnavnet NPG Sport & Communication ble etabelert. Siden har de to tidligere Discovery-toppene Espen Skoland og Harald Strømme kommet inn på eiersiden, og selskapet tilbyr i dag rådgivningstjenester til en rekke profiler, idrettsforbund og selskaper som opererer i skjæringspunktet mellom idretten og næringslivet. I tillegg jobber NPG og NPG Sport & Communication tett med å tilby tjenester til kunder som krever flere former for leveranser.

Selskapet går nå inn i en ny fase etter fire år med sterk vekst. Vi teller nå ni ansatte og ligger an til å doble omsettingen sammenlignet med fjoråret. Da må vi strukturere oss litt annerledes, og vi tror det er mest effektivt å ha meg i en fri midtbanerolle. 

Svein Graff
Forretningsutvikler, NPG Sport & Communication

– For et år siden var Espen ansvarlig for all kommunikasjon i tre kontinenter for et av verdens største medieselskaper, samtidig som han styrte norgeskontoret til samme selskap med venstrehånd. Han er selv skyld i at det var naturlig at han tar det administrative ansvaret for butikken, sier Graff.

Marianne Aasland går i tillegg inn i en rolle som COO. Hun er i tillegg leder for verdiprosjektet Like Muligheter.

NPG Sport & Communication spesialiserer seg på spons, kommunikasjon, eventer og innholdsproduksjon for idrett og næringsliv. Selskapet eies av tidligere NFF-topper Svein Graff og Ronny Aasland, sammen med de to tidligere Discovery-toppene Espen Skoland og Harald Strømme, og merkevarebyrået NPG.

Marianne Aasland og Espen Skoland i NPG Sport & Communication
Nye roller: Marianne Aasland blir COO og Espen Skoland blir CEO i NPG Sport & Communication

Relaterte artikler: 

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer