Svein Graff

NPG inngår samarbeid med Ski-VM Trondheim 2025

NPG Sport & Communication inngår samarbeid med Ski-VM 2025

Vi har gleden av å annonsere vårt spennende samarbeid med Ski-VM Trondheim 2025, et arrangement med ambisjoner om å bli tiårets største folkefest i Norge og Trøndelag.

NPG Sport & Communication skal hjelpe VM-arrangøren med kommunikasjon og kommersiell rådgivning.

En ny start for Ski-VM 2025

NPG Sport & Communication har blitt valgt som en viktig samarbeidspartner for å hjelpe VM-arrangøren med kommunikasjon og kommersiell rådgivning. Dette samarbeidet markerer en ny start for VM i Trondheim 2025, og det er med stor entusiasme vi går inn i oppgaven.

Vi har knyttet til oss nøkkelpersoner i NPG Sport og Communication for å hjelpe oss med det operative og strategiske kommunikasjonsarbeidet og rådgivning rundt kommersielle avtaler.

 

Dette er personer som har jobbet som journalister, medieledere og rådgivere med så godt som alle store idrettsarrangementer, og som har lang erfaring med denne typen arbeid.

Åge Skinstad
VM-sjef

Erfarne nøkkelpersoner fra NPG

Samarbeidet bringer sammen erfarne nøkkelpersoner fra NPG Sport & Communication, inkludert tidligere NFF-topper Svein Graff og Ronny Aasland, samt tidligere Discovery-topp Espen Skoland. Disse vil bistå VM-organisasjonen med hvordan kommersielle avtaler kan struktureres og forvaltes, samt hvordan mål og visjoner kan formidles.

Bærekraft og Folkefest: Våre Ambisjoner

Vi ser frem til å jobbe tett med Ski-VM i Trondheim og dele våre erfaringer og ekspertise med arrangøren, publikum og næringslivet. Sammen vil vi sørge for at dette blir en folkefest vi alle kan være stolte av, og en bærekraftig suksesshistorie for norsk idrett.

Vi skal lage tiårets største folkefest i Norge. Samarbeidet med NPG tilfører kapasitet og kompetanse inn i en organisasjon som skal bygges på kort tid.

 

I en arrangementsorganisasjon er det en stor bredde i oppgavene, og det gir trygghet å ha en sparringspartner som kan sport og idrett.

Haakon Jensen
Markedssjef, Ski-VM 2025

NPG Sport & Communication: Et fullservicebyrå for sport og næringsliv

NPG Sport & Communication er spesialisert innen sponsing, kommunikasjon, eventer, og innholdsproduksjon for utøvere, idrettsforbund og næringslivsaktører med interesser i norsk og internasjonal idrett.

Sammen med NPG, et ledende byrå innen merkevareaktivering, stands og eventer, er de norges første fullservicebyrå for sport og næringsliv.

Det er utrolig givende å få jobbe med en organisasjon som har en klar ambisjon om å skape varig endring i idretten, i tillegg til å lage folkefest og mesterskap.

 

Det er et godt utgangspunkt for å få med seg både publikum og næringslivet på laget. Vi gleder oss derfor til å bistå med råd og vink rundt hvordan kommersielle avtaler kan struktureres og forvaltes, og hvordan mål og visjoner kan formidles.

Svein Graff
Partner & CEO - NPG Sport & Communication

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!