Er du på utkikk etter en dyktig leverandør for bygging av visningssenter eller showroom? Da har du kommet til rett sted.

Visningssenter

Visningssenter

Er du på utkikk etter en dyktig leverandør for bygging av visningssenter eller showroom? Da har du kommet til rett sted.

Vi i NPG har god erfaring med bygging av visningssenter og showroom, og har dyktige prosjektledere og designere som følger deg gjennom hele prosessen.

Vårt fokus ligger på skreddersydde designløsninger som ivaretar dine behov og ønsker. Dette inkluderer tilpasning av design, layout og funksjonalitet etter dine spesifikasjoner. Vi tilbyr en komplett service, fra designfasen til ferdigstillelse, inkludert oppfølging og eventuelle etterarbeider som måtte være nødvendige.

Enten du trenger midlertidige visningssenter i form av containere eller ønsker et permanent showroom i dine egne lokaler, står vårt team til disposisjon.

Med et unikt tjenestespekter bringer vi unike ideer til bordet. Dette inkluderer bruk av ny teknologi, materialer eller designkonsepter som skiller seg ut. Riktig bruk av visuelle virkemidler som lys og farger skaper en ekstra wow-faktor.

Våre tidligere prosjekter inkluderer prestisjefylte visningssentre som Brødfabrikken på Løren og Meierikvartalet i Lillestrøm, i tillegg til visningssenteret på Munch Brygge, i samarbeid med Stor-Oslo Eiendom.

Ta kontakt med oss for å diskutere ditt nye prosjekt.

Les også: Showroom og pop-up løsninger 

Sjekk ut referansene våre:

Meierikvartalet

Stor-Oslo Eiendom utviklet et nytt urbant kvartal ved Lillestrøm stasjon.

NPG var ansvarlig og bygging og gjennomføring av deler av deler av visningssenteret til Stor-Oslo Eiendom på Meierikvartalet i Lillestrøm. Prosjektet bestod både av design og selve byggeprosessen.

Meierikvartalet er et prosjekt med 350 leiligheter hvor man får mulighet til å bo med byens beste utsikt i Tårnhusene eller urbant med nærhet til frodig torg i Byhusene.

Montering av interiør og møbler

På oppdrag fra NPG, som var ansvarlig for konseptutvikling, design og ferdigstillelse av visningssenteret, har vi stått for montering av lysvegg, møbler og belysning. All bildedekor inkludert mosevegg er også montert av oss.

Oppmerksomhet med store bildeflater

For å vekke interessen og skape oppmerksomhet blant innbyggerne i Lillestrøm og ikke minst mulige kjøpere, satte vi opp en bannervegg foran fasaden til visningssenteret. Fasaden ble illustrert med en gaveinnpakning i forbindelse med avdukningen av visningssenteret.

Meierikvartalet | 3D skisse av et visningssenter designet og bygget av NPG

Brødfabrikken

På Løren oppfører Stor-Oslo Eiendom 520 leiligheter under navnet Brødfabrikken, og vi har designet og bygd visningssenteret for dem!

Interaktive løsninger og et spennende uttrykk gjør dette til et annerledes sted hvor mennesker skal oppleve. Oppleve farger. Oppleve materialer. Oppleve utsikt. Oppleve en drøm. Oppleve å leve i sin neste leilighet. Ta turen innom og se hva vi har gjort i Lørenveien 48.

Eiendommen ligger sentralt på Løren i nærheten av Løren t-bane stasjon. Stor-Oslo Eiendom regulerte eiendommen til bolig med barnehage og cafe samt et kontorbygg.

Vårt fokus ligger på skreddersydde designløsninger som ivaretar din visuelle identitet og budskap. Enten du trenger midlertidige visningsenheter i form av containere eller ønsker et permanent showroom i dine egne lokaler, så tar vi på oss oppdraget med dedikasjon og profesjonalitet.

Brødfabrikken | NPG designer og bygger visningssenter for Stor-Oslo Eiendom

Ta kontakt med oss

Kontakt oss på npg@npg.no for å snakke om ditt kommende prosjekt!

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!