Harald Strømme blir partner i NPG Sport & Communication

Harald Strømme blir partner i NPG Sport & Communication

Tidligere sjef i Try og Discovery, Harald Strømme, blir partner og rådgiver i NPG Sport & Communication

Harald Strømme teamer dermed opp med byråsjef Svein Graff, Ronny Aasland, eks-kollega Espen Skoland og NPG.

Harald Strømme sin imponerende bakgrunn og ekspertise er i samsvar med vår målsetning om posisjonering og vårt unike tjenestespekter som gir verdig og kvalitet for våre kunder. 

Jeg er både imponert og inspirert av det NPG har fått til innenfor opplevelsesbasert markedsføring og merkevarebygging. Det er en perfekt match for et leant og slagkraftig kommunikasjonsteam med spisskompetanse mot idretten og næringslivet.

Harald Strømme
Partner & Rådgiver, NPG Sport & Communication

– De to byråmiljøene utfyller hverandre svært godt, og sammen skal vi tilby en faglig bredde og tyngde ingen av oss ville ha klart alene. Jeg kjenner igjen gründer-ånden i NPG fra min tid i TRY, og vet hva som kreves for å etablere seg i toppen. Det er bare å glede seg, forteller Harald Strømme. 

Store verdier i krysningspunktet mellom idretten og næringslivet

Byråleder Svein Graff har dermed hentet to tidligere Discovery-sjefer på et halvt år og leder nå åtte ansatte.

– Det skapes store verdier i krysningspunktet mellom idretten og næringslivet, og jeg gleder meg til å bidra til å utvikle dette feltet videre. Å jobbe sammen med et så førsteklasses team, i et lite og spesialisert miljø med tung fagkompetanse, ble for fristende. Jeg har alltid vært motivert av å jobbe med vekstselskaper, og her er potensialet utvilsomt stort. Jeg har forsøkt å ansette Svein ved to tidligere anledninger, men for å lykkes måtte vi tydeligvis snu på flisa, sier Harald Strømme.

Strømme blir rådgiver for kunder med behov for kommersiell og strategisk rådgivning, eller kommunikasjonsbistand.

– Vi har mange leveranser til idretten, og opplever også stor interesse fra selskaper som ikke jobber med idrett, men som har kommersielle og strategiske rådgivningsbehov. Da er det hyggelig å kunne hjelpe, sier Svein Graff.

Drømmesignering

Tidligere Discovery-kollega og partner i NPG Sport & Communication, Espen Skoland, mener dette er en drømmesignering.

 

Harald Strømme er en av de dyktigste og mest kreative lederne jeg har jobbet med. Han har bygget opp noen av Norges aller sterkeste merkevarer, og har et strategisk hode få andre kan matche.

 

Som rådgiver er han komplett. Han har sett verden både som journalist, reklamemann og leder. Han har også internasjonal erfaring. I tillegg er Harald en utrolig lun og fin person. Dette er en drømmesignering.

Espen Skoland
Partner, NPG Sport & Communication

NPG Sport & Communication spesialiserer seg på rådgivning, sponsorforhandlinger, PR-oppdrag og enklere TV-produksjoner. Alt i skjæringspunktet mellom sport og næringsliv. NPG Sport & Communication er deleid av NPG med en eierpost på 30 prosent.  

Harald Strømme har vært administrerende direktør for både Kunnskapsforlaget, TRY reklamebyrå og Discovery-konsernet i Norge og Sverige. Han startet sin karriere som journalist i VG, og var med å starte TV 2 som kommunikasjonsdirektør i selskapets første ledergruppe, og senere direktør for strategi- og forretningsutvikling. Siden 2017 har han jobbet med en rekke start-ups som gründer og investor, blant annet i e-sport-selskapet Good Game.

Han er også styreleder i Sportway Media Group AB og styremedlem i Stiftelsen Christian Radich.

Harald Strømme vil i første omgang gå inn i en 50 prosent stilling i selskapet. Han vil fortsatt ha sine øvrige verv og eierposisjoner.

Harald Strømme blir partner og rådgiver i NPG Sport & Communication

Ta gjerne kontakt med oss

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)