Swedish Match på UMAMI ARENA

Vi fikk gleden av å samarbeide med Swedish Match på UMAMI ARENA. Kundens elegante brand og lekne tilnærming gjorde prosjektet gøy og nytenkende.
Design til messen

Vårt team jobbet tett med kunden for å sikre at standen oppfylte deres behov og forventninger. Konseptutvikling og design var nøkkelfaktorer i prosjektet, og vi sørget for å skape en interaktiv og engasjerende opplevelse for messegjestene.

Standen var designet med en ren og ryddig estetikk, noe som ga et moderne og profesjonelt inntrykk. Designeren la vekt på å få frem brand-elementene samtidig som man fikk frem en lekenhet. Dette ble gjort ved å bruke lys i bakgrunnen, som ga en dynamisk og spennende atmosfære.

Messe:
UMAMI ARENA

Swedish Match
VR og messeaktivitet

En av de mest imponerende aspektene av prosjektet var en VR-opplevelse levert av NPG Media. Messeaktiviteten var en spennende måte å tiltrekke besøkende til standen og skape en unik opplevelse. Spillet var interaktivt og ga besøkende en mulighet til å utforske produktene og merkevaren på en underholdende måte.

Fint samarbeid

Vår stolthet over prosjektet ligger i å ha klart å få frem kundens ønsker og estetikk, samtidig som vi klarte å skape en stand som tiltrakk seg oppmerksomhet og engasjerte messegjestene. Vi ser frem til å jobbe videre med Swedish Match i fremtiden og levere flere spennende prosjekter sammen.

Med et elegant brand og en leken kunde var det gøyalt å jobbe med designet. For å få frem elementene og bildet, valgte jeg å ha lys i bakgrunnen for å få frem dynamikk og samspill. Resultatet ble en clean og ryddig stand.

Andreas Hansen
Designer, NPG

Leveranse:
Konsept
Prosjektledelse
Design
Messeaktiviteter
Opp-/nedrigg

Foto: Glenn Pettersen

Vår prosjektleder
Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Marion Wiik

Marion Wiik
Project Manager – Exhibition

+47 92 04 34 65

Vår designer
Andreas Hansen

Andreas Hansen
Designer

+47 996 23 556

Prosjekter

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer