Swedish Match
på UMAMI ARENA

Swedish Match
på UMAMI ARENA

Messe

UMAMI ARENA

Leveranse

Prosjektledelse
VR
Messestand
Design
Opprigg
Nedrigg

Foto

Glenn Pettersen

Om prosjektet

Vi fikk gleden av å samarbeide med Swedish Match på UMAMI ARENA.

VR-spill, kundens elegante brand og deres lekne tilnærming gjorde prosjektet gøy og nytenkende.

Med et elegant brand og en leken kunde var det gøyalt å jobbe med designet. For å få frem elementene og bildet, valgte jeg å ha lys i bakgrunnen for å få frem dynamikk og samspill. Resultatet ble en clean og ryddig stand.

Andreas Hansen
Designer, NPG
Swedish Match

VR og messeaktivitet

En av de mest imponerende aspektene av prosjektet var en VR-opplevelse levert av NPG Media. Messeaktiviteten var en spennende måte å tiltrekke besøkende til standen og skape en unik opplevelse. Spillet var interaktivt og ga besøkende en mulighet til å utforske produktene og merkevaren på en underholdende måte.

Design til messen

Vårt team jobbet tett med kunden for å sikre at standen oppfylte deres behov og forventninger. Konseptutvikling og design var nøkkelfaktorer i prosjektet, og vi sørget for å skape en interaktiv og engasjerende opplevelse for messegjestene.

Standen var designet med en ren og ryddig estetikk, noe som ga et moderne og profesjonelt inntrykk. Designeren la vekt på å få frem brand-elementene samtidig som man fikk frem en lekenhet. Dette ble gjort ved å bruke lys i bakgrunnen, som ga en dynamisk og spennende atmosfære.

Fint samarbeid

Vår stolthet over prosjektet ligger i å ha klart å få frem kundens ønsker og estetikk, samtidig som vi klarte å skape en stand som tiltrakk seg oppmerksomhet og engasjerte messegjestene. Vi ser frem til å jobbe videre med Swedish Match i fremtiden og levere flere spennende prosjekter sammen.

Vil du vite mer om prosjektet?

Marion Wiik

Project Manager - NPG Exhibition

+47 920 43 465

Andreas Hansen

Designer

+47 996 23 556

Axel Svensson

Manager - NPG Media

+47 481 86 828

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!