130 år med Baker Brun

NPG Event hadde gleden av å arrangere Baker Brun sitt 130-årsjubileum med et kickoff for 200 ansatte.

Prisutdelinger, markeringer og mye moro på ærverdige Grand i Bergen sørget for en minnerik kveld.
Suksess og tradisjoner

Eventet ble en stor suksess med deltakere fra Bergen, Stord og Hardanger. De ansatte storkoste seg, følte seg ivaretatt, verdsatt og stolt over arbeidsgiveren. NPG er stolte over å ha spilt en rolle i å skape en uforglemmelig opplevelse for Baker Brun og deres ansatte.

En 130-års jubileumsfest for de ansatte var en fin anledning til å hylle selskapets lange historie og den fantastiske jobben de ansatte gjør. Arrangementet skulle føles hyggelig og inkluderende, på en litt nøktern måte. Her skulle de ansatte stå i fokus. Målet for eventet var å bringe ansatte sammen, skape en hyggelig opplevelse og bygge bedriftskultur.

Hvordan kunden tilnærmer seg samarbeidet er viktig, og Baker Brun hadde en tilnærming vi likte godt: Engasjert, tydelig og imøtekommende. De viste oss tillit og gav oss ansvar, slik at vi kan bidra best mulig i prosessen.

Event

Jubileum
Kick off

Mingling og dans på Grand

Vi valgte ut Grand Selskapslokaler som stedet for arrangementet. Historisk, ærverdig og full av tradisjoner passet dette som hånd i hanske for Baker Brun – et historisk og tradisjonsrikt bakeri. Størrelsen på lokalene var også  perfekt for en gruppe på denne størrelsen.

Festsalen ble brukt under eventprogram, prisutdeling og middag, mens salongene ble forvandlet til et område for mingling og dans. Vi sørget for rikelig med sitteplasser for de som ville ta en prat, og selvfølgelig et dansegulv for de som ville slippe seg løs. En fotovegg og en fotograf var også på plass for å fange og forevige alle de spesielle øyeblikkene.

Leveranse:
Booking
Foto
Konsept
AV-teknikk

Foto: Ole Kristian Olsen
Logo: Baker Brun

Godt samarbeid

Vi hadde et godt og produktivt samarbeid helt fra start. Med åpne kommunikasjonslinjer gjennom hele planleggingsprosessen, regelmessige møter, e-poster og telefonsamtaler, gav kunden oss friheten til å komme opp med kreative løsninger innenfor sitt budsjett.

Takket være vår kostnadsbevisste og kreative tilnærming, var vi i stand til å foreslå små, gøye og verdifulle tillegg til arrangementet. Under Baker Brun-jubileet ble det stelt i stand prisutdelinger for «Årets butikk», «Årets selger» og «Årets ildsjel». Kvelden bød også på feiring av de som hadde mottatt fagbrevet og en markering for blant annet 10-, 20-, 25- og 40års-jubileer som ansatt i bedriften.

Vår prosjektleder på dette eventet
Har du et event i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Charlotte Dyb-Sandnes

Charlotte Dyb-Sandnes
Project Manager – Event

+47 971 42 538

Prosjekter

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer