130 år med Baker Brun

130 år med Baker Brun

130 år med Baker Brun

Kunde

Baker Brun

Event

Internt kickoff / Jubileum

Lokasjon

Foto

Ole Kristian Olsen

Markerte med et kickoff

NPG Event hadde gleden av å arrangere Baker Brun sitt 130-årsjubileum med et kickoff for 200 ansatte.

Prisutdelinger, markeringer og mye moro på ærverdige Grand i Bergen sørget for en minnerik kveld.

Mingling og dans på Grand

Eventet ble en stor suksess med deltakere fra Bergen, Stord og Hardanger. De ansatte storkoste seg, følte seg ivaretatt, verdsatt og stolt over arbeidsgiveren. NPG er stolte over å ha spilt en rolle i å skape en minneverdig opplevelse for Baker Brun og deres ansatte.

Vi valgte ut Grand Selskapslokaler som stedet for arrangementet. Historisk, ærverdig og full av tradisjoner passet dette som hånd i hanske for Baker Brun – et historisk og tradisjonsrikt bakeri. Størrelsen på lokalene var også  perfekt for en gruppe på denne størrelsen.

Ansatte i fokus

Jubileet var en fin anledning til å hylle selskapets lange historie og den fantastiske jobben de ansatte gjør. Arrangementet skulle føles hyggelig og inkluderende, på en litt nøktern måte. Her skulle de ansatte stå i fokus. Målet for eventet var å bringe ansatte sammen, skape en hyggelig opplevelse og bygge bedriftskultur.

Festsalen ble brukt under eventprogram, prisutdeling og middag, mens salongene ble forvandlet til et område for mingling og dans. Vi sørget for rikelig med sitteplasser for de som ville ta en prat, og selvfølgelig et dansegulv for de som ville slippe seg løs. En fotovegg og en fotograf var også på plass for å fange de fine øyeblikkene.

Godt samarbeid

Vi hadde et godt og produktivt samarbeid helt fra start. Med åpne kommunikasjonslinjer gjennom hele prosessen, gav kunden oss friheten til å komme med løsninger innenfor budsjettet deres. Med en kostnadsbevisst og kreativ tilnærming, foreslå vi små, gøye og verdifulle tillegg til arrangementet.

Under Baker Brun-jubileet ble det stelt i stand prisutdelinger for «Årets butikk», «Årets selger» og «Årets ildsjel». Kvelden bød også på feiring av de som hadde mottatt fagbrevet og en markering for blant annet 10-, 20-, 25- og 40års-jubileer som ansatt i bedriften.

 

Prosjekter