Pressen samler seg ved AUDI sin utstilling på Ecar Expo nessen. Bilde.

eCarExpo
- Europas største elbilmesse

eCarExpo
- Europas største bilmesse

Messe

eCarExpo

Leveranse

Prosjektledelse
Rådgivning
Design
Messestand
Opprigg
Nedrigg

Foto

NPG leverer kjente brands på eCarExpo

Flere kjente merkevarer som UDI, DEFA, XPeng og MER benyttet NPG AB med Krister Berg i førersetet til å stå for visualisering og leveranse av sine messekonsepter da messen kom til Friends Arena i Stockholm.

eCarExpo er Nordens største nybilmesse og den største elbilmessen i Europa. Den samler leverandør under ett tak og viser frem det siste innen ladeteknologi og strømforsyning i det sterkt voksende e-bil markedet.

Bil utstilt på Xpeng sin stand under bilmessen Ecarexpo. Bilde.
NPG med sterke brands under eCar Expo
Xpeng messestand på Ecar Expo. To ansatte bak en lysdisk og LED screen. Bilde.
ecar expo npg

Produktfokus og nylanseringer

eCarExpo, Nordens største nybilmesse, opplevde en rekordstor besøkende på Friends Arena i Stockholm. Med nesten 16 000 besøkende har messen befestet sin posisjon som den ledende nybilmessen i Norden. 

Våre svenske NPG-kolleger skapte estetisk tiltalende og innovative møteplasser som reflekterte bransjens, og merkevarenes fremtidsrettede fokus på bærekraft og innovasjon.

Over 20 bilmerker var til stede og man fikk være vitne til hele 17 debuter og avdukinger. Utstillerne inkluderte aktører innen solenergi, ladestolper, energilagring og tekniske løsninger. Messens hovedfokus lå på design, teknologi og bærekraft.

Besøkende samles foran AUDI sin bil på messe. Bilde.
DEFA med stor stand på bilmesse. Design og bygget av NPG Sweden. Bilde.

eCarExpo kommer til Oslo

Med Norge som det europeiske landet med høyest andel elbiler – hvor hver femte personbil er elektrisk – er det gledelig at eCarExpo nå kommer til Oslo. Messen vil finne sted på Nova Spektrum fra 9. til 11. februar 2024. Dette blir den femte lokasjonen i fire land som eCarExpo vil være tilstede på.

Fremtiden er elektrisk, og vi ser frem til å levere sterke og bærekraftige messekonsepter for bedrifter som ønsker å delta på denne viktige messen.

Vil du vite mer om prosjektet?

Halvor Krossen

Partner & Manager - NPG Exhibition

+47 906 24 532

Bendik Skilbrei

Manager - Design

+47 930 32 430

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema 2023 (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer