Aker BP messestand på ONS i Stavanger. Stand bygget av NPG på vegne av Melvær & Co

ONS Stavanger
- Messekonsepter

ONS Stavanger
- Kreative messestands

Messe

ONS Stavanger
(Offshore Northern Seas)

Leveranse

Prosjektledelse
Design
Messestand
Opprigg
Nedrigg

Arena

Stavanger Forum

Foto

Christian Tandberg og Yrjan Olsnes

Energiindustriens internasjonale møteplass

ONS, en globalt ledende energimesse som arrangeres biennalt i Stavanger, spiller en kritisk rolle for den internasjonale energisektoren. Denne prestisjefylte sammenkomsten er et samlingspunkt for verdenseksperter og ledende energiselskaper, som møtes for å utveksle perspektiver, kunnskap og banebrytende ideer knyttet til energiens fremtid, med fokus på vind, hydrogen og bredere energitematikk. Med over 60 000 deltakere og 1000 utstillere engasjerer ONS i dype diskusjoner og utforsking av de største utfordringene energibransjen møter.

NPGs messekonsepter

Vi stolte over å levere prisvinnende design og erfarent teamarbeid for å skape helhetlige messestander som fremhever våre kunders merkevarer. Ved forrige ONS, styrket vi messedeltakelsen for over 30 prosjekter, og vårt samarbeid inkluderte fremtredende aktører som Petroleumstilsynet, Aker BP, Haakon Ellingsen, Parker, Jotun, Fuglesangs, Neptun Energy og Kongsberg. Vi er dedikerte til å tilby unike og gode merkevareopplevelser som skiller seg ut.

Aker-BP ons NPG stand design
Petoro sin stand på ONS 2022
Petroleumstilsynet ble nominert til beste stand på ONS

Best Stand Award: Tre nominerte Stand-Design

Hele tre av NPGs stands ble nominert i kategorien «beste stand» under årets messe. Dette inkluderte Aker BP og Petoro-standen, designet og bygget i samarbeid med Stavanger-byrået Melvær & Co.

Petroleumstilsynets stand, også designet av NPG, var også en nominert kandidat. Tidligere har den nordnorske fellespaviljongen Xplore North blitt nominert i samme kategori.

Les også: Best Stand Nominees 

Kronprins Haakon tester ut VR på Xplore North sin fellesstand under ONS. Paviljong designet og bygget av NPG
Statsminister Jonas Gahr Støre besøker Moreld messestand på ONS i Stavanger. Stand bygget av NPG på vegne av byrået Melvær & Co

Engasjerende opplevelser

På ONS ble besøkende trukket inn i en verden av interaktive opplevelser og engasjerende innhold, hvor avansert teknologi bidro til å skape uforglemmelige øyeblikk som speilet utstillernes unike identitet og verdier.

Gjennom kreative installasjoner som Virtual Reality (VR) i Xplore North-paviljongen, «The Tree of Trust» hos Petoro, og et danseshow på Petroleumstilsynets stand, ble messens tema «tillit» utforsket på innovative måter.

Arrangementet vakte oppmerksomhet fra prominente gjester, deriblant kronprins Haakon, som deltok aktivt i de forskjellige aktivitetene. Britiske Neptun Energy skilte seg ut med sin afternoontea-seremoni, mens flere stands tilbød demonstrasjoner, presentasjoner og konkurranser som lokket med attraktive premier, og dermed styrket den samlede opplevelsen for alle besøkende.

Leter du etter hjelp til din messestand på ONS?

Kontakt oss for å maksimere nytten av din messestand. Vi gjør ONS til din suksessarena.

Vil du vite mer om prosjektet?

Halvor Krossen

Partner & Manager - NPG Exhibition

+47 906 24 532

Siri Bentsen

Project & Training Manager – NPG Exhibition

+47 980 92 479

Bendik Skilbrei

Manager - Design

+47 930 32 430

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!