NPG Sport & Communication satser ungt når de henter videojournalist til produksjonsteamet. Foto: Martin Berg Isaksen

NPG Sport & Communication ansetter videojournalist

Henter ung videojournalist med erfaring fra blant annet TV 2 og Klassekampen

Vi har styrket oppdragsmengden betydelig denne våren, på alle fronter, og har brukt de siste månedene på å finne en sulten og allsidig videojournalist som kan hjelpe oss med å bygge opp TV- og innholdsavdelingen vår. Det fant vi i Sigve Mejdal, og vi er veldige glad for at han kan gå rett inn og levere på nye og eksisterende kunder.

Svein Graff
CEO & Partner, NPG Sport & Communication

NPG Sport & Communication spesialiserer seg på spons, kommunikasjon, eventer og innholdsproduksjon for utøvere, idrettsforbund og næringslivsaktører med interesser i norsk og internasjonal idrett. Selskapet eies av tidligere NFF-topper Svein Graff og Ronny Aasland, sammen med tidligere Discovery-topp Espen Skoland og NPG, som er et av Norges ledende fullservicebyrå innen merkevareaktivering, stands og eventer.

I vinter hentet selskapet Johan Bull til å lede innholdsteamet i det nystartede byrået. Bull har lang erfaring med TV-produksjon fra blant annet BBC, NRK og Discovery.

Vi har på veldig kort tid bygget opp en svært anstendig kundebase som etterspør vår TV-erfaring. I tillegg har vi bygget et topp moderne TV-studio i våre lokaler på Ullevaal Stadion, som kan konkurrere med et hvilket som helst annet TV-studio, men som koster langt mindre å drifte, og som dermed kan tilbys til en rimelig pris til våre kunder. Med den takten vi holder nå, var vi ganske desperate etter flere flinke folk, og jeg er derfor veldig glad for at Sigve ville bli med på laget

Johan Bull
Head of Production, NPG Sport & Communication

Sigve Mejdal - verdifull tilvekst til produksjonsteamet

Sigve Mejdal ansettes som videojournalist i NPG Sport & Communication. Foto: Martin Berg Isaksen
Sigve Mejdal ser frem til å være med å videreutvikle selskapet. Foto: Martin Berg Isaksen

Sigve Mejdal er 23 år og har blant annet erfaring som videojournalist fra TV 2 og Klassekampen.

- Jeg gleder meg til å få bruke min erfaring i en ny og spennende setting, og ser frem til å være med å videreutvikle selskapet, slik at kundene får et så bra produkt som overhodet mulig.

Sigve Mejdal
Video Journalist, NPG Sport & Communication

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!