©Xsight Production, CharIN

CharIN fellesstand
- E-mobilitet og grønt fokus

CharIN fellesstand
- E-mobilitet og grønt fokus

Messer

EVS35 og EVS36

Arenaer

Leveranse

Prosjektledelse
Rådgivning
Messestand
Design
Opprigg
Nedrigg

Copyright bilder

© CharIN@EVS36

Messer

EVS35 og EVS36

Om prosjektet

CharIN er en ideell organisasjon med over 260 medlemmer som fremmer den globale standarden for e-mobilitet. De har en omfattende messedeltakelse og deltar på mange eventer over hele verden.

NPG hadde gleden av å designe og utvikle fellesstanden for første gang under EVS35 i Oslo. Resultatet? En imponerende paviljong på 555 kvm med 18 utstillere. Da CharIN skulle delta på EVS36 i Sacramento, California, var det NPG som igjen fikk det ærefulle oppdraget.

©Xsight Production, CharIN
©Xsight Production, CharIN
©Xsight Production, CharIN
©Xsight Production, CharIN

Sterk visuell utforming

Paviljongen på EVS35 var en innbydende møteplass for delegatene som ønsket å oppleve det siste innen e-mobilitet. 

Paviljongen var nøye designet for å skape en unik opplevelse. Den utstrålte assosiasjoner til den nordiske naturen, med fossefall og elementer fra naturen som bidro til å skape en atmosfære av friskhet og renhet. En imponerende LED-vegg viste stemningsfulle filmer som fanget oppmerksomheten til de besøkende.

På EVS36 ble den visuelle profilen videreført, men uten det spesifikke nordiske særpreget. Den visuelle profilen ble tilpasset for å skape en helhetlig opplevelse og reflektere CharINs identitet på en konsistent måte.

Ingen detaljer ble overlatt til tilfeldighetene da det gjaldt CharIN. Selv godteriet som ble delt ut bar deres visuelle profil.

Charin med grønn profil

I tråd med CharIN sitt grønne fokus, var det en dedikert sone til bærekraft på standen. Her fikk de besøkende mulighet til å få innsikt i CharIN sine initiativer og prosjekter innen grønn mobilitet og energi.

©Xsight Production, CharIN
©Xsight Production, CharIN

Gode tilbakemeldinger

NPG høstet fantastiske tilbakemeldinger på leveransen, både fra oppdragsgiver og besøkende på messene. Takk til superteamet prosjektleder Jon Atle Sandbakken og designer Andreas Hansen for utmerket arbeid!

Really good experience 2 years in a row for the EVS35 in Oslo and EVS36 in Sacramento. Nice designs, flexible, helpful on-site.

Iohanna Vater
Head of Events & Communication, CharIN

Vil du vite mer om prosjektet?

Andreas Hansen

Designer

+47 996 23 556

Jon Atle Sandbakken

Project Manager - NPG Exhibition

+47 909 77 427

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!