Foodtech
– gastronomisk innovasjon på UMAMI

Med et stort todelt standområde og en leken stand preget med pop art var Foodtech virkelig et blikkfang på årets UMAMI ARENA.

Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
Design til messen

Foodtech stilte med et godt utviklet visuelt konsept, som i samarbeid med kunden ble realisert av NPG designere Henriette Fox, Anita Urban og prosjektleder Jon Atle Sandbakken. Kunden hadde noen viktige føringer i forkant, som at hele standen skulle være én farge – nærmere bestemt rødnyansen «Amaranth blossom». Dette tillot oss å gi standen en veldig ren og varm look. Det visuelle ble videre krydret med kundens egen pop art, for å få en mer leken og humoristisk stil.

Aktivitet og variasjon

Den åpne løsningen til standen gjorde at det var mulig å interagere med besøkende på forskjellige måter – fra baristadisken på den ene kortsiden til matlagingsstasjonen med barservering på langsiden. Siden standen var todelt, med et eget cafeområdet hvor de besøkende kunne slappe av i roligere omstendigheter.

Messe:
UMAMI ARENA

Arena:
NOVA Spektrum

Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
Foodtech på UMAMI Arena. Stand design av NPG. Bilde.
Langvarig samarbeid

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Foodtech i flere år i forbindelse med dere messedeltakelse. Resultatet er en leken stand som virkelig skilte seg ut i messehallen. Foodtech sitt fokus på detaljer gjorde at standen hadde en hyggelig atmosfære.

Leveranse:
Konsept
Design
Messestand
Prosjektledelse

Foto: Glenn Pettersen

Vår prosjektleder:
Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Jon Atle Sandbakken

Jon Atle Sandbakken
Project Manager – Exhibition

+47 909 77 427

Prosjekter