Foodtech
– gastronomisk innovasjon på UMAMI

Med et stort todelt standområde og en leken stand preget med pop art var Foodtech virkelig et blikkfang på årets UMAMI ARENA.

Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
Design til messen

Foodtech stilte med et godt utviklet visuelt konsept, som i samarbeid med kunden ble realisert av NPG designere Henriette Fox, Anita Urban og prosjektleder Jon Atle Sandbakken. Kunden hadde noen viktige føringer i forkant, som at hele standen skulle være én farge – nærmere bestemt rødnyansen «Amaranth blossom». Dette tillot oss å gi standen en veldig ren og varm look. Det visuelle ble videre krydret med kundens egen pop art, for å få en mer leken og humoristisk stil.

Aktivitet og variasjon

Den åpne løsningen til standen gjorde at det var mulig å interagere med besøkende på forskjellige måter – fra baristadisken på den ene kortsiden til matlagingsstasjonen med barservering på langsiden. Siden standen var todelt, med et eget cafeområdet hvor de besøkende kunne slappe av i roligere omstendigheter.

Messe:
UMAMI ARENA

Arena:
NOVA Spektrum

Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
Foodtech på UMAMI Arena_exhibition stand by NPG
Foodtech på UMAMI Arena. Stand design av NPG. Bilde.
Langvarig samarbeid

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Foodtech i flere år i forbindelse med dere messedeltakelse. Resultatet er en leken stand som virkelig skilte seg ut i messehallen. Foodtech sitt fokus på detaljer gjorde at standen hadde en hyggelig atmosfære.

Leveranse:
Konsept
Design
Messestand
Prosjektledelse

Foto: Glenn Pettersen

Vår prosjektleder:
Har du et prosjekt i tankene?
Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang.
Jon Atle Sandbakken

Jon Atle Sandbakken
Project Manager – Exhibition

+47 909 77 427

Prosjekter

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer