Yara messestand på Nor-Shipping. Stand designet av NPG.

Yara Marine Technologies
på Nor-Shipping 2023

Yara Marine Technologies på Nor-Shipping 2023

Messe

Nor-Shipping 2023

Arena

Leveranse

Prosjektledelse
Rådgivning
Messestand
Design
Opprigg
Nedrigg

Om prosjektet

Bærekraft, blikkfang og nye samarbeidsavtaler for Yara Marine Technologies under Nor-Shipping 2023. Med 63 kvadratmeter og partnership som tema leverte vi en stand som bidro til å skape oppmerksomhet rundt Yaras innovative og bærekraftige løsninger i shippingindustrien.

Til det som er en av Europas største shippingmesser håndterte vårt team alle aspekter ved prosjektet; fra prosjektledelse og strategisk rådgivning til produksjon, montering og demontering av standen.

Ustillere fra Yara Marine technologies som snakker med besøkende på standen i Nova Spektrum under Nor-Shipping 2023
Representanter fra Yara Marine technologies som snakker med besøkende under shippingmessen Nor-Shipping 2023 i Nova Spektrum

Målet for messen

Yara Marine har som mål å bli naturpositiv og klimanøytral innen 2050. Dette gjør de gjennom å redusere egne utslipp, utvikle verktøy for å redusere utslipp i feltet og bidra til en grønn omstilling innen shipping.

Målet for Nor-Shipping 2023 var klart: De ønsket å vise sin tilstedeværelse på Skandinavias største shippingmesse og markere seg som en ledende aktør i bransjen.

Under messedagene signerte de blant annet en ny samarbeidsavtale med Veracity by DNV og hadde møter og inspirerende diskusjoner om alt fra bærekraftige drivstoffalternativer til datadrevne løsninger og #PartnerShip. 

Oversiktsbilde og illsutrasjon av Yara Marine Technologies sitt stand design for Nor-Shipping 2023 i Nova Spektrum.
Yara Marine Technologies stand Design for Nor-Shipping 2023 i Nova Spektrum.
Yara Marine Technologies stand Design for Nor-Shipping 2023 i Nova Spektrum.

Design og leveranse

Standen på 63 kvadratmeter hadde en nordisk stil som både var funksjonell og stilren. Bruken av hvite og blå flater gav en følelse av lys og romslighet, samtidig som det gav en ren og minimalistisk estetikk. Spiler i tre la til en organisk og naturlig touch, som myknet opp det overordnede inntrykket.

Standen hadde flere soner, inkludert et lukket møterom med plass til 4-6 personer, en elegant informasjonsdisk, et komfortabelt loungeområde og en skjerm som ble brukt til visning av en animert video. LED-skjermen viste en spesiallaget animasjon som fanget oppmerksomheten til besøkende. Standen hadde også et praktisk bakrom utstyrt med kjøleskap og garderobe fasiliteter for stand personalet. 

Designet hadde en takløsning som dempet lyden fra det store messeområdet i Nova Spektrum. Alle brosjyrestativene ble utstyrt med capa-omslag for å skape et helhetlig utseende.

Partnership

Vi er stolte av det endelige resultatet av standen vi leverte til Yara Marine Technologies AS på Nor-Shipping 2023. Standen bidro til å skape oppmerksomhet rundt Yaras innovative og bærekraftige løsninger i shippingindustrien.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Yara Marine Technologies AS og andre bedrifter og merkevarer i å utvikle lønnsomme møteplasser.

Vil du vite mer om dette prosjektet?

Darien Sasic Barisa

Senior Designer

+47 998 51 882

Jon Atle Sandbakken

Project Manager - NPG Exhibition

+47 909 77 427

Skal vi ta en prat?

NPG Kontaktskjema (NO)

Grunnleggende kontaktskjema

Ditt navn(Påkrevd)

Vi vil gjerne høre fra deg!