Eliaden

Eliaden er den viktigste møteplassen og det mest sentrale markedsføringsarrangementet i elektro-, energi- og automatiseringsbransjen.

Med over 250 utstillere på Eliaden er det viktig å skille seg ut og utnytte hver kvadratmeter maksimalt.

Her er hvordan vi skapte stands med verdi for våre kunder både i form av løsning i tillegg til å bygger oppunder deres mål for messedeltakelsen. 

Ledvance, Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG
Vinci Energies, Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG
  • Dato
    31. mai - 2. juni 2022
  • Kunde
    Elteco, Elis Elektro, VINCI Energies, Zaptec Charger, IDT Solution, Ledvance, Stansefabrikken m.fl.
  • Prosjekt
    Konseptutvikling, 3D skisser, planlegging og gjennomføring av messestand, prosjektledelse, merkevareopplevelse
Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG

Erfaren og trygg partner

Som et trygt valg med mye erfaring har vi levert mange flotte stands til Eliaden gjennom årene. Med utstillere som DEFA, Elis Elektro, VINCI Energies, Zaptech Charger og Ledvance skapte vi en elektrisk stemning på messen med over 20 000 besøkende.

Gjennom godt samarbeid og tydelig dialog sørget NPG for konseptutvikling, 3D-skisser, planlegging og gjennomføring av messestandene.

Med mål om å skape verdi for både utstiller og målgruppene ville vi skape utstillinger som styrket merkevareopplevelsen. På den viktigste møteplassen for elektronikkbransjen sørget Ledvance sin LED-belysning og NPG sine løsninger til at førstnevnte sin stand lyste opp.

Eltelco, Eliaden, messe, messestand, standbygger, messer, nova spektrum, NPG

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer